Plakfolie als decoratie in kinderkamer

Plakfolie is een plastic folie met een mooi printje erop. Dat kan een houtlook zijn, een chique marmerlook of een effen kleur. Maar er zijn ook plakfolies voor de kinderkamer, met leuke kleuren en figuren.

Wanneer je op zoek bent naar leuke kinderkamer decoratie denk je al gauw aan een leuk behang of vloerkleed. Dat zijn natuurlijk hele leuke manieren om de kinderkamer een sfeervolle look te geven. Een spiegeltje aan de wand, een leuke kapstok, misschien een fotolijstje op de kast, een leuke speelgoedkist, het is allemaal erg leuk om de kinderkamer mee aan te kleden. Plakfolie is ook een leuke manier van kinderkamerdecoratie. Je kunt alle gladde, vlakke en vetvrije objecten beplakken met plakfolie. Een eenvoudig wit of zwart bed kun je met een stukje plakfolie een hele gezellige en sfeervolle look geven. Plak het plakfolie op de rand van het bed en je hebt direct een leuke decoratie te pakken! De zijkant van de kast, de kastdeurtjes, de lades van de commode, de deur, de vensterbank, wat je ook kunt bedenken, met plakplastic kun je het een geheel nieuwe look geven. Op www.plakfoliewebshop.nl vind je dit soort kinderkamer plakfolies. Van autootjes tot gekleurde stippen en van stripfiguren tot piratenfolie, de keuze is reuze.

Spiegel plakfolie
Ook met spiegelfolie kun je leuke creaties maken voor de kinderkamer. Een leuk voorbeeld is het beplakken van de kastdeuren met stukjes spiegelfolie. Rondjes bijvoorbeeld. Knip ronde vormen uit het spiegelfolie en plak deze als een soort stickers op een speelse manier op de kastdeuren. Het ziet er speels en gezellig uit én je kunt jezelf erin zien, wat natuurlijk erg leuk is op de kinderkamer!

Raamfolie kinderkamer
Niet alleen meubels en objecten kun je met folie beplakken. Ook de ramen van de kinderkamer kun je van raamfolie voorzien. Er is raamfolie verkrijgbaar met leuke, kinderlijke prints erop, zoals een weg met autootjes of wolkjes in diverse kleuren. Naast dat dit soort folies decoratief zijn, zorgen ze vaak ook voor privacy. De folies laten vaak wel licht door, maar weinig zicht.

Bron