Zambia v Japan: Wereldbeker Dames 2023 – live | WK vrouwen 2023

Sleutel evenementen

Ik ging gisteravond naar de nieuwe Barbie-film kijken, het was geweldig, en de memes op sociale media hebben me aan het denken gezet over welke spelers op het WK Barbie zouden zien en welke in plaats daarvan voor Oppenheimer zouden kiezen. Ik denk bijvoorbeeld dat de Amerikaanse Megan Rapinoe naar Oppenheimer zou kijken, maar de Engelse Ella Toone zou Barbie kiezen. Laat me weten wat je ervan vindt via Twitter of e-mail.

Hier is wat informatie over de mensen achter het Japanse team: “De coach die Japan naar de overwinning leidde op het WK voor vrouwen onder de 20 in 2018, Futoshi Ikeda heeft dit jaar verschillende van zijn voormalige spelers gekozen voor het nationale seniorenteam. Zijn professionele spelerscarrière als verdediger duurde vier jaar, allemaal doorgebracht bij Urawa Reds, terwijl hij als manager bekend staat om zijn opgewekte persoonlijkheid en gepassioneerd leiderschap. De spelers hebben hem de bijnaam Atsuo gegeven, wat ‘vurige man’ betekent, en ze zijn een groot voorstander van hun manager. De spits Mina Tanaka zei: “Hij vindt altijd de juiste woorden om ons vol moed en vertrouwen het veld op te sturen.” Lees onze volledige Japan-gids:

Een leuk weetje uit onze gids voor Zambia: “Banda, de aanvoerder van Copper Queens, was een professionele bokser bij Oriental Quarries Boxing Promotion van 2015 tot 2017. Ze nam vijf keer deel aan de bantamgewichtdivisie en won al haar gevechten, vier door knock-out.” Lees de volledige gids:

Titelverdediger de VS nam het eerder vandaag op tegen Vietnam en won met 3-0. Er werd een strafschop gemist in de wedstrijd en dus zet de trend zich voort – elke wedstrijd tot nu toe op het WK bevatte een strafschop. We hebben alle actie voor je om Zambia v Japan in te halen:

Het teamnieuws is er! Ter herinnering dat dit het eerste WK voetbal is waaraan Zambia zal deelnemen.

Zambia XI: Musonda; Mweemba, Belemu, Tembo, Musesa; S Banda, Katongo, Lungu, Kunadananji; B Banda, Mapepa.

Japan XI: Yamashita; Minami, Kumagai, Ishikawa; Shimizu, Mayazawa, Nagano, Endo, Hasegawa; Tanaka, Fujino.

Ik ben net het teamnieuws aan het opsporen, terwijl je op de update wacht, heb je het gecontroleerd met de transfers in de vrouwencompetities deze zomer? Wij hebben u gedekt! Er zijn er tot nu toe meer dan 300 geweest, check it out:

Preambule

Goedemorgen, middag of avond, afhankelijk van waar ter wereld u zich bevindt! Er komt een intrigerende wedstrijd aan tussen Zambia en Japan terwijl beide teams aan hun campagne beginnen.

De landen zitten samen met Spanje en Costa Rica in Groep C. Gisteren liet Spanje zien wat het kan met een 3-0 zege op Costa Rica. Met zo’n sterke prestatie is het moeilijk voor te stellen dat Spanje de knock-outfase niet haalt, wat de groepswedstrijden zonder de ploeg van Jorge Vilda intrigerend maakt, aangezien slechts twee teams doorgaan naar de laatste 16.

Japan heeft het WK al eerder gewonnen, in 2011, maar ze moeten het opnemen tegen Zambia, een ploeg die in de aanloop naar de overwinning van Duitsland met 3-2 heeft geroerd. En dus wordt dit een behoorlijke wedstrijd, de teams hebben hun teamnieuws onthuld voorafgaand aan de aftrap om 8.00 uur BST / 17.00 uur AEST / 19.00 uur lokale tijd.

Ik breng je al die updates en andere van verschillende wedstrijden die vandaag in het toernooi worden gespeeld. Ik zal ook enkele spelers uitlichten die je tijdens de wedstrijd in de gaten moet houden.

Bron