Bespaar geld met deze tips voor het kopen van kattenvoer


Huisdieren zijn niet goedkoop maar ze horen bij de familie dus heb je het er graag voor over. Vooral de kosten van kattenvoer loopt al snel in de papieren. Maar de prijs is niet heilig want het allerbelangrijkste is en blijft dat je kat gelukkig en gezond is.


Geld besparen op kattenvoer


Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te besparen op de kosten van kattenvoer. Allereerst vergelijk je de prijzen van het kattenvoer en van hetzelfde kattenvoer van diverse aanbieders. Kies kwalitatief goede voeding en denk eraan: droogvoer is vaak een stuk voordeliger dan natvoer. In een dierenspeciaalzaak kunt u op u gemak eens kijken wat er allemaal op de markt is zoals bijvoorbeeld Natvoer katten bij Welkoop. Informeren en vergelijken is essentieel. Onderzoek de mogelijkheden online, in de dierenspeciaalzaak of in de supermarkt. Kijk ook eens naar de huismerken. Sommigen bieden dezelfde kwaliteit voeding voor een lagere prijs.


Kortingen of zelf maken


Zoek kortingen en speciale aanbiedingen en shop online. Online zijn de prijzen vaak lager en vooral bij het kopen van grotere hoeveelheden zijn hoge kortingen mogelijk. Koop grotere hoeveelheden in een keer want dan is het vaak mogelijk om een lagere prijs te krijgen. Veel winkels bieden kortingsbonnen met speciale aanbiedingen. Als je vaak hetzelfde voedsel koopt of in dezelfde winkel kun je ook vaak in aanmerking komen voor een prijsreductie. Misschien is het in jouw geval zelfs wel interessant om zelf het voedsel van je kat te maken, zoals vers vlees voor je kat. Denk er in dit geval aan dat je bij de bereiding wel de juiste verhoudingen en samenstelling van de voeding aanhoudt.


Kattenvoer tegen een redelijke prijs


De gezondheid van je kat gaat boven alles en ook al is kattenvoeding over het algemeen niet goedkoop, hebben we het graag voor onze poezenvriend over. Gelukkig zijn er vele manieren om op de kosten van kattenvoer te besparen. Door te vergelijken, door online aankopen, door grotere hoeveelheden of aantallen, of door voortaan zelf gezonde voeding te bereiden is het mogelijk aanzienlijk op de kosten te besparen.Bron